V dizajne predajní sa objavujú nové prvky - Kapitán, Peter
Ak chce obchodník dizajnom predajne ulahodiť svojmu zákazníkovi, musí sa na ňu pozrieť jeho očami. Keďže nákupy v potravinách sú popri platení daní a zopár ďalších činnostiach jednou z mála vecí, ktorým sa takmer nikto vo svojom živote nevyhne, vlastné spotrebiteľské oči sú najlepším radcom. Ak sa totiž majiteľ obchodu v danom priestore cíti príjemne, je veľká šanca, že podobné pocity budú prežívať aj jeho návštevníci. A ak sa zákazník do predajne rád vracia, rád v nej aj míňa.