Od odpadu k ne-odpadu: Definícia, ktorá neprospieva obehovému hospodárstvu - Bede, Denis
Rozbor, kedy podľa platnej legislatívy ide o odpad a kedy o odpad naopak nejde, ako aj hlavné legislatívne možnosti zmeny režimu z odpadu na surovinu vrátane dostupnej judikatúry.