Nahrávanie ústneho pojednávania pri prejednávaní priestupkov - Spišiaková, Helena
Ostatná novela zákona o priestupkoch zákonom č. 380/2024 z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon Slovenskej národnej rady č. 372/1990 zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov (ďalej len „novela“), s účinnosťou od 1. februára 2025 medzi iným zaviedla aj možnosť vyhotovenia zvukového záznamu z ústneho pojednávania.