Sharenting a phubbing - novodobé ohrozenia rodiny digitálnymi technológiami - Niklová, Miriam
Príspevok sa zaoberá problematikou moderných digitálnych hrozieb, ako sú sharenting a phubbing, a ich vplyvom na rodinné vzťahy. Téma je zasadená do kontextu práce školského sociálneho pedagóga, pričom zdôrazňuje význam sociálno-pedagogickej diagnostiky. Text skúma rodičovské praktiky v digitálnom prostredí, ich vplyv na deti a naznačuje riziká spojené s neuváženým zdieľaním obsahu.