Obchodné vojny budú mať katastrofálne následky na globálnu ekonomiku
Obchodné vojny, ktoré by vzišli z odvetných opatrení voči plánovaným clám nového amerického prezidenta Donalda Trumpa, budú mať pre vývoj svetovej ekonomiky katastrofálne dôsledky. Povedala to šéfka Svetovej obchodnej organizácie Ngozi Okonjo-Iwealová, ktorá zároveň účastníkov fóra vyzvala, aby sa ich krajiny vyhli odvetným krokom.