Structural Modeling of Health Services' Quality Level as a Determinant of User Satisfaction of the Tertiary Health Care - Brajić, Aldin
Štrukturálne modelovanie úrovne kvality zdravotníckych služieb ako determinant spokojnosti používateľov terciárnej zdravotnej starostlivosti.