Ako bude vyzerať pracovný život v roku 2025? - Alenová, Gabriela
Na prelome rokov sa na Slovensku veľa hovorilo o nových sadzbách DPH a o tom, ako táto zmena ovplyvní naše životné náklady a tým aj reálne mzdy. Aké tendencie však očakávajú odborníci v oblasti nominálnych miezd a ako sa v nadchádzajúcom roku bude u nás vyvíjať nezamestnanosť?