Možnosti vizualizácie digitalizovaných objektov - Kender, Štefan
Technológie 3D modelovania a vizualizácie priniesli do automobilového priemyslu obrovskú inováciu. Tieto technológie umožňujú rýchlejšie vyvíjať dizajny a výrazne znižujú náklady na výrobu. Vďaka nim môžeme presne previesť fyzické objekty do digitálneho sveta a vytvárať podrobné 3D modely, ktoré sú základom pre ďalšie analyzovanie a zdokonaľovanie dielov aj celých súčastí. V súčasnosti je 3D digitalizácia a vizualizácia kľúčová pre automobilový priemysel, pretože zvyšuje kvalitu a spoľahlivosť finálnych produktov.