Mýty o generácii Z na trhu práce - Alenová, Gabriela
Dnes sa na pracovnom trhu stretávajú zástupcovia štyroch generácií, z ktorých každá má svoj osobitý pohľad na život, hodnoty či preferencie. I keď sa v mnohom odlišujú, skúsenosti personálnej agentúry Grafton Recruitment ukazujú aj to, že rozdiely medzi nimi nie sú vždy až také výrazné, ako sa domnievame. Akú sú najrozšírenejšie mýty o generácii Z, ktorá je na na trhu najkratšie?