Ako optimalizovať náklady na transakčnú daň? - Alenová, Gabriela
Od prvého apríla sa začala uplatňovať transakčná daň pre všetkých živnostníkov aj firmy, ktoré podnikajú na Slovensku. Táto legislatívna zmena ovplyvní najmä podnikateľské subjekty, keďže sa vzťahuje na rôzne finančné operácie, vrátane bankových prevodov, výberov hotovosti či platieb kartou.