Využití umělé intelligence (AI) v sociální práci. Rapid rewiev. - Hellerová, Kristýna
Rastúci vplyv AI v oblasti umelej inteligencie prináša významný potenciál pre zefektívnenie administratívnych úkonov, ale aj zvýšenie etických rizík. Táto rapid review identifikuje kľúčové prínosy a potenciál AI pre sociálnu prácu, zároveň však zdôrazňuje potrebu zodpovedného prístupu a kritického skúmania etických nástrah.