Artificial Intelligence and Tourism in the EU: A Data-driven Analysis of Adoption and Economic Contribution - Mura, Ladislav, 1979-
Zaoberanie sa úlohou AI v cestovnom ruchu krajín EÚ, jej výhodami a budúcnosťou očakávania globálneho trhu.