Zdaňovanie autorských príjmov v roku 2025 - Mintál, Ján
Autorské príjmy predstavujú príjmy plynúce na základe práva duševného vlastníctva. Ich najzákladnejším členením je rozdelenie na autorské práva a práva priemyselného vlastníctva. Príklady zdaňovania autorských príjmov.