The Impact of the EU ETS on Greenhouse Gas Emissions in the EU From 2005 to 2022 - Klimko, Roman, 1985-
Preskúmanie vplyvu EU ETS (European Union Emissions Trading System - Systém EÚ na obchodovanie s emisiami) na emisie skleníkových plynov v EÚ27.