Ukraine War’s Impact on European Conventional and Renewable Energy Stocks - Sol Murta, Fátima
Táto štúdia sa zameriava na preskúmanie vplyvu ruskej invázie na Ukrajinu na ceny akcií v energetickom sektore. Analyzuje abnormálne výnosy (AR) v energetickom sektore v Európe.