Labor Relations in Danger: Legislative Analysis of Pathological Relationship Phenomena in Slovakia and in Foreign Countries - Michulek, Jakub
Cieľom vedeckého príspevku je analyzovať a porovnať právnu úpravu patologických vzťahov na pracovisku na Slovensku a vo vybraných krajinách sveta a vytvoriť odporúčania pre slovenskú legislatívu.