Novely zákona o dani z príjmov - Glazelová, Ivana
Novely zákona o dani z príjmov a zákon o účtovnictve. Účtovanie dane zo sladených nápojov, dani z finančných transakcií a dorovnávacej dane. Zmeny v zákonníku práce, ktoré majú vplyv na príspevky na rekreáciu a športovú činnosť dieťaťa od 1.1.2025.