Úrazové dávky (2. časť) - Danajovičová, Katarína
Prehľad úrazových dávok v súlade so zákonom o sociálnom poistení. Úrazový príplatok, úrazová renta, jednorázové vyjednanie, pozostalostná úrazová renta a jednorázové odškodnenie.