Automobil - Mintál, Ján
V drvivej väčšine nie je možné bez využívania automobilu v podnikateľskom prostredí úspešne dlhodobo pôsobiť. Navyše v prípadoch, keď používanie automobilu je priamo späté s výkonom podnikateľskej činnosti (t. j. doprava materiálu, osôb, zásobovanie obchodných prevádzok tovarom a pod.). Používanie automobilu na výkon podnikateľskej činnosti alebo v súvislosti s podnikaním je však okrem iného neodlúčiteľne späté aj s množstvom daňových a účtovných problémov.