Daň z pridanej hodnoty v roku 2025 - Mušková, Lea
Snaha pomôcť podnikateľom minimalizovať riziko pokút, penále a daňových kontrol a zvýraznenie pozitívnych dopadov zjednodušených procesov, ktoré môžu podstatne uľahčiť podnikanie. Hlavné zmeny a ich aplikácia v praxi, aby podnikatelia dokázali plne využiť všetky nové možnosti a výhody.