Využitie ChatGPT pri tvorbe nástrojov formatívneho hodnotenia - Letošníková, Petra
Tento príspevok je v poradí tretím zo série príspevkov venovaných využitiu nástroja ChatGPT v práci učiteľa chémie. Cieľom príspevku je poukázať na možnosti využitia nástroja ChatGPT pri tvorbe dvoch nástrojov formatívneho hodnotenia, ktoré sú prezentované ukážkami príkladov k vybraným témam z chémie na gymnáziu.