Súhrnné správy o zákazkách - Scheberová, Magdaléna
Súhrnné správy o zákazkách predstavujú dôležitý nástroj pre transparentné a efektívne verejné obstarávanie. Ich elektronické spracovanie cez systém eForms umožňuje vytvárať prehľadnú databázu cien, ktorá pomáha verejným obstarávateľom optimalizovať nákupy a zlepšovať obchodné podmienky. V článku autorka informuje, aké výhody nová verzia prináša, ako prebieha proces vyplnenia formulára a na čo si dať pozor pri jeho odosielaní.