Komunálna právnická osoba - Tekeli, Jozef
Pokračovanie článku prináša odpovede na otázky týkajúce sa kompetencií obce pri zlučovaní, rušení či ovplyvňovaní orgánov komunálnych neziskových organizácií. Ujasňuje, kde končí právomoc zakladateľa a kde začína autonómia právnickej osoby. Text ponúka cenné usmernenia pre obce, ktoré chcú postupovať v súlade so zákonom a predísť aplikačným pochybeniam.