Change Drivers as Key Success Factors in European Research and Innovation Projects - Koreň, Tomáš
Riadenie zmien zahŕňa komunikáciu a implementáciu organizačných zmien so zameraním na riadenie ľudí aj procesov s cieľom zabezpečiť hladký priebeh prechodov. Cieľom tejto štúdie je identifikovať kľúčové faktory zmien v rámci európskych výskumných a inovačných projektov v rámci programu Horizont Európa a vyhodnotiť úroveň záväzku projektu k zmene a transformácii.