Role of Internal Communication Strategies on Employee Engagement: A Case Study of Al-Qalam University Katsina - Abuabdin, Abubakar Abdulkadir
Manažérska komunikácia významne ovplyvňuje participáciu zamestnancov tým, že zvyšuje identifikáciu s organizáciou, spokojnosť s prácou, motiváciu, angažovanosť a výkon, a to aj v multikultúrnom a rozvíjajúcom sa kontexte Univerzity Al-Qalam v Katsine. Táto štúdia skúma vplyv komunikačných stratégií na angažovanosť zamestnancov s využitím teórie sebaurčenia, teórie pracovných požiadaviek a zdrojov, teórie sociálnej výmeny a teórie spokojnosti s komunikáciou.