Aplikácia sociálneho hľadiska vo verejnom obstarávaní v praxi - Púček, Ľubomír
Článok sa venuje problematike aplikácie sociálneho hľadiska vo verejnom obstarávaní v praxi aj s uvedením konkrétnych príkladov z praxe.