Entangled in Context: Addressing Academic Development and Choice Architecture - Roxå, Torgny
Hodnotenie novovytvorených pedagogických programov pre pedagógov na začiatku kariéry, ktoré boli dodané akademickými vývojármi (ADs) na dve univerzity v strednej Európe.