Nové výzvy vyplývajúce nebankovým veriteľom v súvislosti s nadobudnutím účinnosti zákona o správcoch úverov - Slezáková, Andrea, 1980-
Predstavenie novej legislatívy, ktorá priniesla významné zmeny v oblasti správy úverov a nákupu úverov so zameraním sa v tejto súvislosti na nové výzvy, adresované nebankovým poskytovateľom pôžičiek, ktorí sú držiteľmi povolenia poskytovať spotrebiteľský úver bez obmedzenia rozsahu spotrebiteľského úveru, poskytovaného podľa zákona č. 129/2010 Z.z. o spotrebiteľských úveroch a iných úveroch a pôžičkách spotrebiteľom a ďalej o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p..