Dlhodobý majetok a záväzky v podvojnom účtovníctve podnikateľov - Cvečková, Mária
Príspevok som spracovala ako študijnú pomôcku z praktického pohľadu, ktorej účelom je rekapitulácia možných spôsobov nadobudnutia dlhodobého majetku (v rôznej štruktúre), charakteristika súvisiacich záväzkov, ich správne rozlíšenie, ocenenie a účtovanie, samozrejme aj ich vykazovanie v účtovnej závierke.