Maximal Covering Location Problem and Bimatrix Games - Sequeira Lopez, Allan Jose, 1986-
Problém optimálneho umiestnenia služieb centier na maximalizáciu pokrytia zákazníkov v rámci špecifikovanej vzdialenosti zostáva teoreticky významný a prakticky relevantný. Predstavenie herného teoretického prístupu k riešeniu alokácie problémovej polohy, ponúknutie komplexného rámca, ktorý identifikuje všetky životaschopné konfigurácie zariadení a hodnotenie ich strategickej stability.