Net Present Value (NPV) as the Evaluation Method for the Investments in Human Resource (HR) Development - Kleinová, Monika, 1974-
Ľudské zdroje sú tým najcennejším aktívom spoločnosti. Efektívne riadenie ľudských zdrojov (HRM) neslúži len na zabezpečenie blaha zamestnancov, ale je aj cenným základom pre vytváranie a udržiavanie udržateľnej kultúry. Skúmanie výziev riadenia ľudských zdrojov v kontexte zosúladenia finančných cieľov s cieľmi rozvoja ľudských zdrojov. Metóda čistej súčasnej hodnoty (Net Present Value).