Online Reputation Management of Slovak Teaching Hospitals During the Global Pandemic - Pollák, František, 1985-
Riadenie je jednou z kľúčových oblastí v procese budovania dôvery. Sektor služieb, ktorý pracuje prevažne s nehmotnými produktmi, je obzvlášť citlivý na poškodenie dobrého mena. Predkladaná štúdia má za cieľ preskúmať vplyv pandémie COVID-19 na celkovú úroveň reputácie 11 slovenských fakultných nemocníc.