Pracovné cesty zamestnávateľov a podnikateľov v širších súvislostiach (zmeny od roku 2025) - Cígerová, Nadežda
Aktuálne zmeny v zákone o cestovných náhradách. Pracovné cesty zamestnancov. Náhrady vyplatené podľa zákona o cestovných náhradách – doplnené aj o elektromobil. Pohľad podnikateľa – fyzickej osoby pri uplatňovaní cestovných náhrad. Cestovné náhrady – účtovné princípy v podvojnom účtovníctve. Plánované zmeny vo väzbe na odpočítanie DPH z automobilov v roku 2025.