Novela zákona o dorovnávacej dani - Kočiš, Michal
Článok približuje základné súvislosti aktuálnej novelizácie zákona o dorovnávacej dani – mechanizmus na zabezpečenie minimálnej úrovne zdanenia, vybrané novelizované ustanovenia, úprava definícií a pojmov, oprávnený príjem alebo oprávnená strata, rozhodnutie o zohľadnení zisku alebo straty v súvislosti s vlastníckym podielom, daňové zápočty, odpustený dlh a ďalšie.