[Žltá kniha budovania značky] - Záchenská, Jana
Recenzia knihy Žltá kniha budovania značky, ktorá sa vo všeobecnosti môže charakterizovať ako publikácia, ktorá prepája tému marketingu s oblasťou duševného vlastníctva a zdôrazňuje dôležitosť jeho ochrany.