K otázce přípustnosti užití zařízení jiného – SD EU C-354/22 (Weingut A) - Černý, Michal
Článok sa zaoberá otázkou prípustnosti používania zariadenia inej osoby (vrátane zamestnancov) pri výrobe výrobku s chráneným označením, najmä vína. Komentuje rozsudok Súdneho dvora EÚ C-354/22 (Weingut A), v ktorom sa stanovujú podmienky, za ktorých je tento postup v súlade s požiadavkami na výrobu vína s chráneným označením, a teda so špecifikáciou výrobku.