Theorie und Praxis des Offline-Marketings in der Heilpraktikerpraxis - Renner, Manfred, 1985-
Preskúmanie offline marketingu s ohľadom na offline komunikáciu, na základe objasnenia východiskovej situácie alternatívnej medicínskej praxe a následného preskúmania jednotlivých nástrojov, ich silných/slabých stránok, príležitostí/rizík a formulovania možných opatrení. Výskumný návrh je založený na kvalitatívnom prístupe s využitím analýzy dokumentov a pozorovania. Prezentované výsledky sa zameriavajú na nástroje offline komunikácie, SWOT analýzu týchto nástrojov a odvodzujú sa konkrétne opatrenia. Napriek generačným zmenám stále existuje potreba a očakávania zo strany zákazníkov, ktorí chcú byť oslovení nedigitálnymi informáciami. Sociálne interakcie sú v systéme zdravotnej starostlivosti dôležité, preto by sa digitalizácia nemala preceňovať.