Význam ESG: pozitívny prístup k ekologickému a sociálnemu podnikaniu - Roštek, Naďa
Environmentálna, sociálna a riadiaca zodpovednosť (ESG). Spôsoby, ako môže firma zlepšiť svoje environmentálne správanie. Kroky, ktoré môžu podniky podniknúť na podporu spoločností a komunít v rámci ESG. Dobré riadenie (governance) ako kľúčový faktor pre úspech firmy.