Factors Affecting Female Entrepreneurs, Barriers to Female Entrepreneurship and Entrepreneurial Support in Slovakia - Brušková, Barbora, 1996-
Skúmanie mnohostranných výziev, ktorým čelia ženy - podnikateľky na Slovensku s dôrazom na štrukturálne a sociokultúrne bariéry, ako je rodová nerovnosť, inštitucionálna neefektívnosť a pretrvávajúce stereotypy, ktoré obmedzujú podnikateľský potenciál žien.