Využitie systémov umelej inteligencie v oblasti odpadového hospodárstva - Maslen, Michal
Zameranie na efektívnosť nakladania s odpadmi v kontexte zavádzania systémov umelej inteligencie. Vymedzenie systémov umelej inteligencie z právneho hľadiska a následne sa zameriava na oblasti odpadového hospodárstva, v ktorých sa zavádzanie nových technológií ukazuje, ako environmentálne a zároveň finančne efektívne. V závere sú aj príklady dobrej praxe využitia systémov v oblasti nakladania s komunálnym odpadom.