Innovative Packaging Solutions as a Tool for Environmentally Responsible Development of Companies in the Food and Cosmetics Market - Lenická, Barbara, 2000-
Preskúmanie súčasných trendov v oblasti udržateľného balenia a uvedenie príkladov inovatívnych ekologických riešení balenia, ktoré zaviedli spoločnosti na trhu s potravinami a kozmetikou.