Hľadanie zamestnancov pre logistiku je čoraz drahšie - Maťo, Vladimír
Slovensko čelí akútnemu nedostatku pracovnej sily, najmä v oblasti logistiky a cestnej dopravy. Záujem uchádzačov síce rastie, no chýbajú kvalifi kovaní kandidáti, čo komplikuje nábor. Firmy musia reagovať zvyšovaním miezd, benefi tmi a náborom zo zahraničia. Významnú úlohu zohráva aj štátna podpora cez národné víza a legislatívne úpravy na zjednodušenie zamestnávania cudzincov