Základné kroky a postupy vo verejnom obstarávaní - Scheberová, Magdaléna
Zorientovať sa v procese verejného obstarávania nie je vždy jednoduché. Nasledujúci článok prináša prehľad základných krokov a povinností, ktoré musí verejný obstarávateľ dodržať - od identifikácie subjektu až po určenie finančných limitov a výnimiek. Čitateľ získa jasný rámec pre prípravu a zadanie zákazky v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní.