The Impact of Logistics Performance on Countries' Export Growth: A Global Gravity Approach - Steinhauser, Dušan, 1988-
Vyhodnotenie vplyvu výkonnosti logistiky na expanziu exportu krajín s využitím indexu LPI a jeho zložiek, ako je kvalita infraštruktúry, schopnosť sledovať zásielky, jednoduchosť zabezpečovania zásielok za konkurencieschopné ceny, alebo efektívnosť procesu colného odbavenia.