[Nekalá súťaž. Generálna klauzula, menej tradičné prípady a zahraničné právne úpravy] - Vozár, Jozef
Anotácia slovenskej vedeckej monografie o problematike nekalej súťaže. Téme sa venuje dvojica mladých slovenských autorov, ktorí do nej vniesli nielen svoje odborné znalosti, ale aj skúsenosti získané počas rokov výskumu a praktického vykonávania advokátskej praxe. V rámci komparácie právnych úprav si autori vybrali dve krajiny, Španielsko a Francúzsko.