Learning Environment in Designing the Corporate Education in the Area of Key Competences - Matulčíková, Marta, 1964-
Koncept výskumnej štúdie vychádza z myšlienky, že rozvoj kľúčových kompetencií si vyžaduje vzdelávacie prostredie, v ktorom je možné uplatňovať fyzické aj digitálne vzdelávanie. Cieľom výskumnej štúdie je rozpracovať možnosti ďalšieho odborného vzdelávania prostredníctvom uplatňovania riadených foriem vzdelávania. Na dosiahnutie tohto cieľa sme použili dotazníkovú metódu a spracovali získané údaje v programe EXCEL a softvéri Jamovi.