Miestny poplatok za rozvoj a náležitosti rozhodnutia - Mitringová, Jaroslava
Rozhodovanie o miestnom poplatku za rozvoj si vyžaduje dôsledné uplatňovanie zákonných ustanovení aj správne vyhodnotenie momentu vzniku poplatkovej povinnosti. Článok sa venuje výkladu zákonných podmienok na vyrubenie poplatku za rozvoj so zreteľom na rozhodnutie správneho súdu a jeho dôsledky pre postup obcí pri správe dane.