Participatory Governance Model in the Poľana Biosphere Reserve - Vavrúšová, Mária
Článok prezentuje výsledky prieskumov vykonaných s obyvateľmi a vybranými zainteresovanými stranami v území. Záver identifikuje príležitosti na rozvoj a posilnenie zapojenia komunity a zainteresovaných strán v rámci biosférickej rezervácie Poľana a navrhuje model jej riadenia.