Operations Scheduling Problem in the Digital Age - Mišút, Martin, 1962-
Skúmanie kľúčových technologických faktorov, vyvíjajúcich sa výziev a vznikajúcich trendov, ktoré menia budúcnosť plánovania v ére digitálnej transformácie.