Automation of IOT Laboratory Tasks Using AI - Procházka, Peter, 1968-
Rozbor existujúcich nástrojov, používaných v laboratóriách internetu vecí a identifikácia ich obmedzení. Návrh riešenia, ktoré využíva umelú inteligenciu (AI) na automatizáciu detekcie hardvérových chýb a vyhodnocovania softvéru.